“Vanity Fair” otkriva tajnu princeze Dajane

Izvor: Poznati.info, 02.Avg.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Vanity Fair” otkriva tajnu princeze Dajane

Iako je princeza Dajana poginula pre 16 godina, njen život je i dalje mnogima intrigantan. U intervjuu za časopis “Vanity Fair”, nekadašnja princezina prijateljica Jerima Kan pričala je o velikoj ljubavi Dajane i pakistanskog kariodiohirurga Hasnat Kana.

- Princeza Dajana je bila ludo zaljubljena u Hasnat Kana, pakistanskog kardiohirurga sa kojim je bila u vezi neposredno pred tragičnu pogibiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i želela je da se uda za njega’ – otkrila je Jerima Kan, drugarica princeze Dajane.

Ljubav princeze i kardiohirurga pratilo su veliki ptoblemi jer su se njihove porodice protivile tom braku. Kan je u razgovoru sa policijom nakon princezine pogibije izjavio kako je njihova svadba bila suluda ideja, ali jedini način na koji bi oni mogli da imaju miran brak je u Pakistanu.

Nakon što je Dajana uvidela da je Kan prestrašen idejom braka, odjednom su joj se iluzije o njihovoj vezi srušile. Tada je upoznala Dodia Al Fajeda, sa kojim je počela novu vezu i koji je bio u automobilu sa njom kada je poginula u Parizu.

- Hasnat Kan joj je obećao prsten jednog dana – rekla je Rosa Monkton, bivša direktorka “Tifanija”.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.