Srbija dobija predsednicu - iz SAD???

Izvor: Mondo, 22.Dec.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija dobija predsednicu - iz SAD???

Danijela Sremac, srpski aktivista iz SAD, najavila je danas svoju kandidaturu na predsedničkim izborima u Srbiji.

Foto: Screenshot

Predsednica Srpskog instituta iz Vašingtona je na svom sajtu,  navela da pozicija predsednika predstavlja mogućnost za bolje predstavljanje srpskog naroda u svetu.

Sremac je navela i da je poslednjih 20 godina provela u izgradnji razumevanja kod članova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << američke vlade, medija i javnosti za perspektive i teritorijalna i ljudska prava srpskog naroda putem svojih knjiga, medijskih nastupa i govorima pred važnim američkim institucijama.

Sremac je takođe navela da je putovala širom Amerike i po svetu i da je stekla veliku podršku, kako je rekla, među milionima ljudi iz srpske dijaspore koje planira da ujedini iza cilja da se pomogne Srbiji.

Posle aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića, lidera SPS Ivice Dačića, opozicionih Vojislava Šešelja (SRS) i Boška Obradovića (Dveri) za još neraspisanu predsedničku trku u Srbiji prethodno se, kao poslednji, početkom oktobra javno prijavio i Nenad Janković (Nova demokratija).

Foto: Screenshot

Nezvanično se "u političkoj čaršiji" kao potencijalni kandidati vode i bivši predsedavajući Generalnom skupštoinom UN, Vuk Jeremić, i Saša Janković, zaštitnik prava građana.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Aktivistkinja iz SAD u trci za predsednika Srbije

Izvor: B92, 22.Dec.2016

Vašington -- Danijela Sremac, srpski aktivista iz SAD, najavila je svoju kandidaturu na predsedničkim izborima u Srbiji...Ona je na svom sajtu navela da pozicija predsednika predstavlja mogućnost za bolje predstavljanje srpskog naroda u svetu...Navela je i da je poslednjih 20 godina provela u izgradnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.