Sisi i Sabahi u trci za predsednika

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sisi i Sabahi u trci za predsednika

Kairo -- Na predsedničkim izborima u Egiptu narednog meseca nadmetaće se dva kandidata - bivši komandant vojske Abdel Fatah al Sisi i levičar Hamdin Sabahi.

Izbori će biti održani 26. i 27. maja, a očekuje se da će Sisi lako pobediti pošto je predvodio smenu islamističkog predsednika Mohameda Morsija u julu prošle godine, navodi AFP.

Samo njih dvojica su podneli kandidaturu do roka koji je danas istekao, potvrdio je zvaničnik izborne komisije Abdel al Aziz Salman.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na predsedničkim izborima u Egiptu dva kandidata

Izvor: Blic, 20.Apr.2014

Na predsedničkim izborima u Egiptu narednog meseca nadmetaće se dva kandidata - bivši komandant vojske Abdel Fatah al Sisi i levičar Hamdin Sabahi...Izbori će biti održani 26. i 27. maja, a očekuje se da će Sisi lako pobediti pošto je predvodio smenu islamističkog predsednika Mohameda Morsija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.