Ranjen pevač Vajklif Žan

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2011, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen pevač Vajklif Žan

Hip hop pevač haićanskog porekla ranjen je uoči drugog kruga predsedničkih izbora u toj zemlji. Pucnjava u kojoj je Vajklif Žan zadobio ranu na šaci odigrala se u blizini Port-O-Prensa.

Portparol Vajklifa Žana potvrdio je da je hip hop pevač pušten iz bolnice gde mu je sanirana rana na šaci naneta vatrenim oružjem.

Žo Minjon, direktor programa pevačeve fondacije "Jele Haiti" (Yele >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Haiti) rekao je da je umetnik ranjen u subotu nešto pre ponoći po lokalnom vremenu, u jednom gradiću u blizni prestonice Haitija, Port-O-Prensa.

Brat proslavljenog kantautora potvrdio je da je Vajklif ranjen, ali ni on ni Minjon nisu izneli više detalja.

Pucnjava se dogodila uoči drugog kruga predsedničkih izbora na Haitiju. Poznati kantautor inače podržava svog kolegu, muzičara Mišela Martelija.

Nekadašnji frontmen grupe "Fjudžiz" prošle godine je pokušao da se kandiduje za predsednika Haitija, ali je njegova kandidatura odbijena. Sloganom "Amerika ima Obamu, a Haiti ima Vajklif Žana", pevač je pokušao da se uključi u veliku grupu pretendenata za predsednika siromašne zemlje u Karipskom moru.

Poslušajte veliki hit grupe "Fjudžiz.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.