Nostradamus rekao Obama

Izvor: RTS, 26.Okt.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nostradamus rekao Obama

Slavni francuski astrolog Nostradamus u svojoj knjizi "Proročanstva" predvideo je da će Barak Obama biti pobednik predsedničkih izbora u SAD, piše britanski tabloid "San".
Američki Vrhovni sud moraće da interveniše još jednom kako bi se znalo koji od dvojice kandidata za Belu kuću je odneo prevagu, predvideo je Nostradamus, prema pisanju tabloida.
Pobednik bi, po astrologu, tre...
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nostradamus predvideo pobednika na američkim izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2008

LONDON - Slavni francuski astrolog Nostradamus u svojoj knjizi "Proročanstva" predvideo je da će Barak Obama biti pobednik predsedničkih izbora u SAD, tvrdi britanski tabloid "San"...Američki Vrhovni sud moraće da interveniše još jednom kako bi se znalo koji od dvojice kandidata...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.