Jeremić otvara 20 kancelarija u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić otvara 20 kancelarija u Srbiji

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić, koji je najavio kandidaturu na predstojećim predsedničkim izborima, otvorio je danas u centru Beograda kancelariju u kojoj će sa svojim saradnicima razgovarati sa građanima, slušati njihove probleme, savete i sugestije, saopšteno je danas.

Kako se navodi u saopštenju, kancelarija u Beogradu prva je od više od 20 prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji će Jeremić otvoriti u svim većim gradovima u Srbiji.

Dodaje se da je Jeremić iskoristio tu priliku da s građanima razgovara pre nego što objavi svoj predsednički program.

"Hvala vam mnogo što ste ovde. Krećemo odavde. Počinjemo da se zagrevamo. Ovo je prva kancelarija koju otvaramo širom Srbije, a vremenom će ih biti i mnogo više", poručio je Jeremić, koji je sa saradnicima delio čaj uz simboličnu poruku "Zagrevamo se".

PS: Ko finansira predsedničku kampanju?

Pokret socijalista u današnjem saopštenju traži od Jeremića da obelodani ko finansira njegovu predsedničku kampanju.

"U redu je da se Jeremić zagreva, ali odakle novac za zagrevanje? Bezobrazno velike dnevnice koje je dobijao kao ministar spoljnih poslova svakako jesu značajan izvor, ali nisu dovoljne. Zašto DOS-ovski kandidat broj dva ne kaže ko su njegovi finansijeri, nije valjda da ih se stidi?", navodi se u saopštenju stranke.

PS navodi da je Jeremić, kao što sada otvara svoje kancelarije, tako zatvarao državne fabrike za vreme svoje vlasti.

"Pošto je mnogo uložio za zagrevanje, a izbori nisu još ni raspisani, savetujemo mu da sačuva nekog sponzora i za hlađenje nakon izbora", zaključuje se u saopštenju.

Ko koga napada, a ko koga zove?

Kada vas napada Vuk Jeremić, onda znate da ga je nadležni ambasador pozvao, saopštio je danas Pokret socijalista, reagujući na raniju poruku Jeremića na Tviteru.

Jeremić je ranije danas na toj društvenoj mreži napisao:

"Kad vas napadne Aleksandar Vulin, tada znate da: 1) Sasvim sigurno radite ispravnu stvar, i 2) Pogodili ste Aleksandra Vučića tamo gde ga boli."

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.