HR: Krenuo na glasanje i preminuo

Izvor: B92, 28.Dec.2014, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: Krenuo na glasanje i preminuo

Stariji čovek hrvatske nacionalnosti preminuo je na putu ka biračkom mestu u nedelju, na dan održavanja predsedničkih izbora u Hrvatskoj.

Kako prenosi portal večernji.hr, stanovniku mesta Krapina pozlilo je svega stotinak metara od biračkog mesta u jednoj osnovnoj školi.

Na teren je izašla i ekipa Hitne pomoći, ali je čovek ubrzo preminuo.

Kako večernji.hr nezvanično saznaje, I.H. je bio srčani bolesnik i donedavno je bio u bolnici. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na predsedničke izbore u Hrvatskoj do 16.30 izašlo je 36,36 odsto birača, što je oko 1,2 miliona građana, objavila je Državna izborna komisija.

U Hrvatskoj su otvorena birališta na kojima će građani odlučivati o budućem predsedniku države između četiri kandidata, od kojih je favorit aktuelni predsednik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krenuo na glasanje i preminuo

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2014

Stariji čovek hrvatske nacionalnosti preminuo je na putu ka biračkom mestu u nedelju, na dan održavanja predsedničkih izbora u Hrvatskoj...Kako prenosi portal večernji.hr, stanovniku mesta Krapina pozlilo je svega stotinak metara od biračkog mesta u jednoj osnovnoj školi...Na teren je izašla...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.