CeSid: Izlaznost 60,7 odsto!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CeSid: Izlaznost 60,7 odsto!

BEOGRAD - Prema poslednjim podacima Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) odziv je oko 60,7 odsto, što je nivou prvog kruga predsedničkih izbora.

U 19 časova izlaznost je bila 52,2 odsto, u Beogradu je glasalo 53,8 odsto birača, u centralnoj Srbiji bez Beograda izlaznost je bila 54,1 odsto, u Vojvodini je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svoje pravo iskoristilo 55,1 odsto birača, dok je izlaznost na Kosovu i Metohiji 52 odsto.

Izvršni direktor CeSID-a Zoran Lučić je rekao da je u poslednjim časovima došlo do promene u ponašanju biračkog tela, pa je izlaznost porasla na oko šest odsto po času, u odnosu na četiri odsto kolika je bila u periodu od 14 do 17 časova.

Lučić je ranije rekao dodao da je uobičajeno da u poslednjem satu odziv birača opadne, ali da nikako ne isključuje mogućnost da ponovo bude visok, s obzirom na promenu u ponašanju biračkog tela

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.