Kutlačom do plate od više hiljada evra! Evo kako

Izvor: Mondo, 22.Sep.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutlačom do plate od više hiljada evra! Evo kako

Jovica Nešković, šef kuhinje beogradskog hotela Crowne Plaza i jedan od najboljih srpskih kuvara danas, otkriva za MONDO kako se stiže u kuhinje najboljih svetskih restorana i zarađuju plate i do deset hiljada evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.