POSLE 15 GODINA: Gojko Kačar se vratio u Vojvodinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 12:37

POSLE 15 GODINA: Gojko Kačar se vratio u Vojvodinu (FOTO)

Čeka ga posao u Omladinskoj školi.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Gojko Kačar (36) vratio se u matični klub Vojvodinu posle 15 godina od odlaska u inostranstvo gde je igrao za Hertu, Hamburger, Cerezo Osaku, Augsburg i Anortozis.

Kačar je po završetku igračke karijere na Kipru 2019. godine kao član Anortozisa dugo čekao svoj sledeći angažman da bi ga pronašao prošle zime u stručnom štabu ekipe Mladost GAT.

Posle te epizode koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije završila slavno odlučio je da nastavi sa trenerskim poslom.

Posle 15 godina Gojko Kačar ponovo u svojoj Vojvodini.💪

Kačar je juče potpisao ugovor sa klubom kao trener u našoj omladinskoj školi.⚽

Dobro došao nazad!#FKVojvodina #Voša #NoviSad pic.twitter.com/kqaEng7lYA

— FK Vojvodina (@FKVojvodina1914) November 3, 2023

 - Posle 15 godina Gojko Kačar ponovo u svojoj Vojvodini. Kačar je juče potpisao ugovor sa klubom kao trener u našoj omladinskoj školi. Dobro došao nazad - poručili su iz Vojvodine.

Još nije objavljeno koju će generaciju igrača preuzeti Kačar koji je kao reprezentativac odigrao 25 mečeva za A tim Srbije.
Pogledaj vesti o: Posao u inostranstvu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gojko Kačar se posle 15 godina vratio u Vojvodinu

Izvor: B92, 03.Nov.2023

Bivši fudbaler Gojko Kačar vratio se posle 15 godina u FK Vojvodinu u kojoj je ponikao...Kačar će u Vojvodini biti trener u omladinskoj školi, saopštio je novosadski klub...On je ponikao u istoj omladinskoj školi, a profesionalac je postao 2003...Pet godina kasnije prešao je u berlinsku Hertu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.