Izvor: B92, 01.Dec.2023, 19:40

Sva Teslina moć: Porsche 911 vs. Cybertruck dok vuče 911 VIDEO

Prvoi Cybertruck kamioneti isporučeni su sinoć, a Ilon Mask je uradio sve što može da pokaže koliko je ovo vozilo zapravo moćno.

Šef Tesle je, tako, na Twitteru objavio video-snimak neobične trke - Tesla Cybertruck se trka protiv Porschea 911, a pritom vuče drugi 911 u prikolici.

Sudeći po snimku Cybertruck je, uprkos dodatnom teretu, uspeo da pobedi.

Prema podacima koji se pojavljuju na kraju videa, trka je bila duga 400 metara i trajala manje od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 11 sekundi, a Cybertruck je od 0 do 100 km/h brzine stigao za 2.6 sekundi.

Mask je prilikom ceremonije isporuke u Teksasu rekao da je Cybertruck "brži od sportskog automobila", a ovim snimkom je, očigledno, hteo da potkrepi tu tvrdnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.