Pronalazaču izgubljenog psa poklanja Porsche

Izvor: Autorepublika.rs, 11.Apr.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronalazaču izgubljenog psa poklanja Porsche

Na katolički Uskrs na području zagrebačke Peščenice nestao je pas koji se odaziva na ime Čiko. U pitanju je mešanac američkog Staford-terijera. Vlasnik u nadi da će pronaći psa oblepio je Zagrebačke ulice sa posterima, no na žalost do sada nije imao uspeha. Da bi stimulisao tamošnje stanovništvo, vlasnik ovog psa onome ko ga bude našao daje Porsche automobil.
“5. aprila na području Peščenice je nestao Čiko, američki staford terijer, star 7 godina veoma veseo pas koji nam svima jako fali. U želji da nam se što pre vrati Čiko i da ova priča srećno završi spremni smo da poklonimo auto nalazaču. Radi se o oldtajmeru Porsche 924 2.0 (1979). Poslednjih par dana smo izlepili obližnje kvartove sa plakatima međutim još nema nikakvih informacija“, izjavio je Antonio Jurčević.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.