Porsche 911 Turbo s milion kilometara

Izvor: AutoBlog, 28.Nov.2022, 08:01

Porsche 911 Turbo s milion kilometara

Mnogi od nas uživaju u iskrenom zadovoljstvu upravljanja automobilom. Ali vrlo malo njih voli da vozi svoj auto na isti način na koji Tom Thalmann voli da vozi svoj Porsche 911 Turbo. Otkako je bio nov, Tom je u njemu napravio više od 1.087.916 kilometara. Porsche je poznat po većoj pouzdanosti od nekih svojih glavnih rivala. Čuveni 911 je možda vodeći model te pouzdane reputacije jer se često navodi kao jedan od onih za koje je najmanje verovatno da će vas ostaviti na cedilu. Ipak, 996 911 Turbo nije bio jedan od automobila koji su doprineli tom standardu. Postoje bezbrojne priče o vlasnicima koji su ‘ubili‘...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Porsche 911 Turbo sa milion kilometara

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2022

​Mnogi od nas uživaju u iskrenom zadovoljstvu upravljanja automobilom. Ali vrlo malo njih voli da vozi svoj auto na isti način na koji Tom Talman voli da vozi svoj Porsche 911 Turbo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.