Otvoren prvi Porsche Classic centar na svetu

Izvor: B92, 26.Nov.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren prvi Porsche Classic centar na svetu

Holandija je prva zemlja koja je dobila Porsche centar u kome će moći da se kupe i servisiraju klasični modeli ovog proizvođača.

Prvi Porsche Classic centar nalazi se u istočnoj holandskoj pokrajini Gelderland, a nemačka kompanija planira da širom sveta otvori slične centre u Belgiji, Australiji, Kanadi i Sjedinjenim Državama.

Porsche je proizvođač koji naročito vodi računa o svom nasleđu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i starim modelima, s obzirom da je oko 70 odsto svih ikada izrađenih automobila ove marke još uvek u voznom stanju.

Zato je još ranije formirana mreža Porsche Classic partnera, a najveći broj ih se nalazi u Nemačkoj.

Kompanija planira da do 2018. mrežu proširi na oko 100 partnera koji će se baviti održavanjem klasičnih automobila ovog brenda.

Mnoge od budućih lokacija nalaziće se u okviru postojećih Porscheovih dilerskih objekata, a osoblje će biti obučeno za servisiranje starih modela.

Porsche Classic partneri obezbeđivaće usluge redovnih servisa i popravki klasičnih automobila, kao i delimičnu i potpunu restauraciju vozila.

Na ovim lokacijama, klijenti će moći da nabave i oko 52.000 rezervnih delova za stare Porschee.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.