Zbog povećanog vodostaja sve službe u pripravnosti

Izvor: Beta, 04.Maj.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog povećanog vodostaja sve službe u pripravnosti

Obimne kiše na području Topličkog okruga podigle su vodostaj reke Toplice na granicu redovne odbrane od poplava, koja iznosi 170 centimetara, rečeno je danas u Opštinskom štabu za vanredne situacije u Prokuplju.Komandant Štaba i predsednik opštine Prokuplje Miroljub Paunović rekao je nakon vanredne sednice Štaba da ekipe obilaze sva kritična mesta."U cilju zaštite stanovništva i njihove imovine, preduzeli smo preventivne mere i formirali stručne operativne timove koji su već na terenu i obilaze kritična mesta na reci Toplici i njenim pritokama", rekao je Paunović.Prema njegovim rečima, spremno je 1.000 džakova s peskom i sve službe stavljene su u stanje maksimalne ...
Pogledaj vesti o: Poplave,   Prokuplje

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Narednih dana manji porast vodostaja Save

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2016

Na rekama u Srbiji se tokom večeri ne očekuje veći porast vodostaja dok je zbog vremenskih prilika, tokom dana zabeležena pojava grada, izjavio je hidrolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) Dejan Vladiković.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.