Izvor: Vostok.rs, 10.Jul.2013, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 5.000 žrtava poplava može biti u Indiji

10.07.2013. -

Broj žrtava na severu Indije se može popeti do 5.500, zbog poplava i klizišta izazvanih obilnim monsunskim kišama, saopštile su u utorak lokalne vlasti.

Trenutno je poznato da je poginulo 1.000 ljudi. Prema zvaničnim podacima, oko 4.500 se još uvek smatra nestalim bez traga. Vlasti nameravaju da nastave traganje do 15. jula. Nakon toga nepronađeni ljudi će se smatrati mrtvima.

Ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << godine sezona kiša u zemlji počela je mesec dana ranije nego obično. Obilne kiše koje su pogodile severne države Indije u drugoj polovini juna, su razlog poplava i klizišta.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Jekaterinburg organizuje diskusiju o globalizaciji i njenim posledicama

Izvor: Vostok.rs, 10.Jul.2013

10.07.2013. -..U Jekaterinburgu, ruskom gradu-kandidatu za domaćina Svetske univerzalne izložbe EKSPO-2020 (http://www.expo2020.ru/en), 11. jula će biti održan simpozijum „Globalni razum“...Učesnici simpozijuma biće međunarodni i ruski stručnjaci, prestavnici biznisa i vlasti, kao i više...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.