U poplavama posle uragana Florens oštećeno 2.000 kuća

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U poplavama posle uragana Florens oštećeno 2.000 kuća

U poplavama koje je prouzrokovao uragan "Florens" u Južnoj Karolini je, prema prvim procenama, oštećeno 2.000 kuća, saopštili su zvaničnici te američke savezne države.

Direktor Direkcije za upravljanje vanrednim situacijama u Južnoj Karolini, Kim Stenson, izjavio je da je broj oštećenih kuća "prilično preliminaran".

On je naglasio da poplave još nisu prošle i da bi mogle da ugroze još stotine ili hiljade kuća.

Direktor američke >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Federalne agencije za upravljanje vanrednim situacijama (FEMA) Brok Long pozvao je tokom posjete Južnoj Karolini sve one koji su ugroženi poplavama da što prije kontaktiraju Agenciju, javio je AP.

FEMA je saopštila da se za naplatu štete u Južnoj Karolini prijavilo 4.000 ljudi i da im je već isplaćena naknada u iznosu od ukupno 500.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.