Traži se smena gradonačelnika Kraljeva zbog poplava

Izvor: Press, 27.Maj.2014, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži se smena gradonačelnika Kraljeva zbog poplava

Predsednik mesne zajednice Grdica, Rade Erac, rekao je Tanjugu da će peticija biti upućena premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, a do sada je predata novinarima, gradonačelniku i predsedniku Skupštine opštine, kao i njihovim zamenicima.

"Danas je 41 predsednik mesne zajednice lično potpisao zahtev za hitnu i neodložnu smenu aktuelnog gradonačelnika Kraljeva. Razlog za to je činjenica da smo se mi do sada dva puta samoinicijativno okupljali, jednom pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poplava, a drugi put između prvih poplava i ove katastrofalne, a gradonačelnik nijednom nije udostojio taj skup", tvrdi Erac.

On je dodao da su predsdnici mesnih zajednica iz Kraljeva danas "dovedeni u zabludu" da ih je gradonačelnik pozvao na dogovor oko sanacije štete prouzrokovane poplavama, a da se onda nije pojavio.

"Nama su se obratili činovnici, a niko od čelnika grada Kraljeva to nije učinio", rekao je Erac.

On je dodao da su zahtev za smenu Jovanovića potpisali svi predsednici mesnih zajednica koji su danas prisustvovali sastanku, kao i da, prema njegovim informacijama, oko 20 predsednika mesnih zajednica, uopšte nije ni pozvano na taj skup.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.