Tadić: Nemam nikakve veze sa slučajem Galenika

Izvor: Press, 27.Maj.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nemam nikakve veze sa slučajem "Galenika"

"Nemam apsolutno nikakve veze sa slučajem ''Galenika'', niti je moj kabinet ikada instruisao poslovanje ''Galenike'' i ''Velefarma''. U pitanju je notorna laž kojoj je jedina svrha pokušaj instant-kriminalizacije prethodne vlasti da bi se optužbe za odgovornost za poplave, koje se paralelno plasiraju, brže i lakše uklopile u željenu sliku", naveo je Tadić u izjavi dostavljenoj Tanjugu. 
Ta slika, smatzra on, počiva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na tezi da je za sve za šta su odgovorne partije na vlasti, krivi njihovi prethodnici, iako je deo sadašnje vlasti bio i u prethodnoj.
"Dokaz za to su medijski navodi prepuni lažnih optužbi koji se plasiraju prethodnih dana u tabloidima, kao i oni za koje sam siguran da će se objavljivati i u narednim danima. I u istrazi o poslovanju ''Galenike'', kao i u svim drugim istragama, mora se jasno utvrditi krivac, a nakon toga i ko je kriv za namerno plasiranje lažnih informacija", rekao je Tadić. 
"Informer" je danas, pozivajući se na neimenovane izvore, pod naslovom "Nalog za mućku došao iz Tadićevog kabineta", objavio da su neki od uhapšenih u predmetu "Galenika" na saslušanju rekli da im je iz predsednikovog kabineta naloženo da povuku menice kojima je trebalo da budu naplaćena potraživanja od "Velefarma". 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tadić: Priče o mojoj ulozi u aferi Galenika skreću pažnju sa poplava

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Maj.2014

BEOGRAD - Po njegovim rečima, po toj "željenoj slici", za sve za šta su odgovorne partije na vlasti, krivi su njihovi prethodnici, ali je deo sadašnje vlasti učestvovao i u prethodnoj.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.