Šteta od poplava na putevima 40 miliona evra

Izvor: BKTV News, 05.Jun.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šteta od poplava na putevima 40 miliona evra

Šteta od poplava na putevima prvog i drugog reda u Srbiji iznosi 40 miliona evra, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, navodeći da još nema potpunih podataka za štetu na lokalnim putevima.

Mihajlović je, na otvaranju Prvog srpskog kongresa o putevima, kazala da je plan da se sve posledice poplava u putnoj infrastrukturi reše do kraja oktobra. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Ona je istakla da je prioritet završetak Koridora 10, ali i da se projekti koji su trenutno aktuelni u putnoj infrastrukturi, vrednosti dve milijarde evra, realizuju do kraja 2016.
Kao jedan od planova, ministarka je navela da će se ozbiljnije baviti pitanjima bezbednosti na putevima, jer je to uzrok velikog broja saobraćajnih nesreća, dodajući da je cilj Srbije da saobraćaj čini 10 odsto bruto domaćeg proizvoda 2020. godine.
 
Izvor: tanjug.rs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.