Izvor: BKTV News, 19.Maj.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramota: Krali donirane pelene i toalet papir, pa preprodavali!

Iako je cela Srbija na nogama i pomaže ugroženim građanima i dalje ima onih koji pokušavaju da zloupotrebe situaciju i profitiraju na tuđoj nesreći. Posle trgovaca koji su predhodnih dana u nekim delovima Srbije dizali cene najpotrebnijih sredstava, pojavili su se i oni koji donirana sredstva pokušavaju da ukradu i preprodaju!
OBELEZITE SVE PROIZVODE VELIKIM SLOVOM H KAKO BI SE SPRECILA PREPRODAJA !! #poplave #SerbiaFloods >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pic.twitter.com/meH9zpqEqB
— ☼Spužva Bobba☼ (@whateva_bro) May 19, 2014
 
Naime, u nekoliko prihvatnih centara u Beogradu dolazili su ljudi koji nisu ugroženi i iznosili čitave pakete vode, pelena, toalet papira, sokova, sredstava za higijenu i nove odeće koja je donirana pa ih preprodavali! Zbog takve situacije upućen je apel ljudima koji žele da doniraju sredstva da na njima napišu veliko slovo H.
Izvor: Društvene mreže, BKTV News
Tweet
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.