Sedam poginulih u poplavama u Grčkoj, Bugarskoj i Turskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Sep.2023, 10:46

Sedam poginulih u poplavama u Grčkoj, Bugarskoj i Turskoj

Jako nevrijeme pogodilo je u utorak Grčku, Tursku i Bugarsku, izazvavši poplave koje su uzrokovale najmanje sedam smrtnih slučajeva, uključujući dvoje turista koje je odnijela bujica koja je bjesnila kampom na sjeverozapadu Turske. Turski ministar unutrašnjih poslova Ali Yerlikaya rekao je da se još četiri osobe vode kao nestale nakon što je poplava zahvatila kamp u provinciji Kirklareli, u blizini granice s Bugarskom. Rekao je da je oko 12 turista bilo na toj lokaciji. Timovi za pretragu...
Pogledaj vesti o: Poplave,   Grčka,   Turska

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Broj poginulih u olujama i poplavama u Grčkoj, Turskoj i Bugarskoj porastao na osam

Izvor: Radio 021, 06.Sep.2023

Broj smrtnih slučajeva od jakih oluja i poplava koje su pogodile delove Grčke, Turske i Bugarske danas se popeo na osam, dok spasilački timovi traže nestale.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.