Popravljaju se putevi i ulice oštećene u poplavama

Izvor: juGmedia, 14.Nov.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popravljaju se putevi i ulice oštećene u poplavama

LESKOVAC – Desetak putnih pravaca i gradskih ulica koje su oštećene tokom nedavnih poplava, izazvinih obilnim padavinama, počele su da se popravljaju danas.

Nesfaltirane ulice posipaju se šljunkom, dok se oštećeni kolovozi obnavljaju u okviru redovnog održavanja.

Izdali smo nalog PZP Trace iz Vranja da obnovi sve oštećene putne pravce. Rupe na kolovozima popuniće se novim asfaltom, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a oštećenja na zemljanim putevima saniraće se šljunkom“, kaže direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Milenko Milenković.

Jedna od najoštećenih gradskih ulica je Sutjeska, u romskoj Sat mahali, koja je ponovo posipana šljunkom.

Meštani kažu da će “preživeti do sledećih velikih padavina“, budući da je reč o ulici sa usponima, oštećenim asfaltom, odnosno kolovozu koji takozvane oborinske vode bukvalno unište u sličnim elementarnim nepogodama.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Poplave,   Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.