Pljusak u Dalasu, potraga za 11 nestalih u Teksasu

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljusak u Dalasu, potraga za 11 nestalih u Teksasu

Snažan pljusak i danas je pogodio Dalas, dok američke službe tragaju za 11 ljudi, nestalih u nevremenu i poplavama širom države Teksas.

U nevremenu je poginulo najmanje 32 ljudi, od kojih 24 u ovoj državi.

Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje na poplave u oblastima u okolini Dalas-Fort Vorta, preneo je AP.

Pre pljuska >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Dalasu, ova služba je saopštila da je u toj oblasti tokom maja već palo 40,8 centimetara kiše, čime je oboren rekord od 34,7 centimetara iz 1982. godine.

Predsednik SAD-a Barak Obama potpisao je predsedničku deklaraciju za pomoć Teksasu, a Bela kuća saopštila je da će ona "otvoriti vrata" federalnih fondova da se pomogne stanovnicima, preduzećima i vlastima te države za oporavak od velike katastrofe uzrokovane vremenskim nepogodama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potraga za 11 nestalih u Teksasu nakon oluje

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2015

Snažan pljusak i danas je pogodio Dalas, dok američke službe tragaju za 11 ljudi, nestalih u nevremenu i poplavama širom države Teksas...U nevremenu je poginulo najmanje 32 ljudi, od kojih 24 u ovoj državi. Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje na poplave u oblastima u okolini Dalas-Fort...

Nastavak na Radio 021...

SAD: Ponovo pljusak u Dalasu, 32 poginulo potraga za 11 nestalih u Teksasu

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2015

Snažan pljušak i danas je pogodio Dalas, dok američke službe tragaju za 11 ljudi, nestalih u nevremenu i poplavama širom države Teksas. U nevremenu je poginulo najmanje 32 ljudi, od kojih 24 u ovoj državi. Nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenje na poplave u oblastima u okolini Dalas-Fort...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.