Izvor: Blic, 15.Dec.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTESTNA ŠETNJA "STOP KRVAVIM KOŠULJAMA" "Ovo je poplava, od koje moramo da se SPASEMO"

Protest "Stop krvavim košuljama" počeo je večeras za 18 sati na platou ispred Filozofskog fakulteta. Kolona se ne kreće, kao prošle subote ka Trgu Nikole Pašića i dalje Skupštini Srbije, već ide Ulicom kralja Milana prema Slaviji. Na čelu kolone su sljudima koji nose transparent "Stop krvavim košuljama".
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"STOP KRVAVIM KOŠULJAMA" Protestna šetnja do Skupštine grada i Skupštine Srbije, okupljeni viču: "Barbara, javi se!"

Izvor: Blic, 15.Dec.2018

Protest "Stop krvavim košuljama" počeo je večeras za 18 sati na platou ispred Filozofskog fakulteta. Kolona se ne kreće, kao prošle subote ka Trgu Nikole Pašića i dalje Skupštini Srbije, već ide Ulicom kralja Milana, odakle je skrenula u Kneza Miloša prema Skupštini Srbije. Zatvoreni su Bulevar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.