Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrenovčani u pripravnosti, spremni džakovi i lopate

Struja je u Obrenovcu nestajala već dva puta od kako je počela da pada kiša,a povremeno se gubio i telefonski signal, što je dodatno podgrejalo strahove Obrenovčana i podsetilo na prošlogodišnje poplave.

Radnici BeogradVoda pune džakove na Perilu Zabrežje u Obrenovcu.Kažu da su tu od 7 jutros.Bez hrane i vode pic.twitter.com/PLoSXzeKp0— Dragan Murar (@muki68) March 4, 2015

Ipak, Obrenovčanin Dragan Murar kaže da nema razloga za paniku, jer sve funkcioniše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Nestajala je struja, ne znam iz kog razlioga, gubio se signal za telefon, ali sve je u redu. Radnici Beograd voda od juče ujutru pune džakove sa peskom u Zabrežju, za odbranu od poplava. Do sad su napunili 4.000, a treba još 1.000 - kaže Murar.

On je u četvrtak ujutru išao do Kolubare, ali kaže da je vodostaj normalan.

Predsednik opštine obrenovac Miroslav Čučković kaže da je situacija pod kontrolim.

- Na vezi smo sa osam štabova u okolnim gradovima, tako da je sve pod kontrolom. Obrenovčani ne treba da se plaše - rekao je Čučković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.