Izvor: JUGpress.com, 08.Mar.2024, 21:03

Nova blokada saobraćaja u niškom naselju Delijski Vis

NIŠ

Stanovnicima niškog naselja Delijski Vis je I dalje ugrožena bezbednost zbog čestih poplava kuća, podruma i garaža, koje nastaju usled jakih kiša a sve zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije, saopštili su stanari.

“U četvrtak 7. marta na inicijativu žitelja Delijskog Visa održan je sastanak sa zamenikom načelnika Gradske uprave za imovinu. Preneta je poruka stanovnika niškog naselja Delijski Vis da neće odustati sa protestima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sve dok se poslednja ulica ne asfaltira I uradi atmosferska kanalizacija.

Obećanje gradonačelnice je bilo da će sve ulice biti asfaltirane do Nove godine.

Nakon 15 protesta koji se održao prošle subote, urađen je drugi sloj asfalta u tri ulice, a četvrta I peta ulica se rade.

Nezadovoljni smo brzinom radova. Što se tiče radova na atmosferkoj kanalizaciji, nadležni su dolazili da pogledaju na terenu situaciju, ali do dana današnjeg ništa nije urađeno”- poručuju meštani naselja Delijskog Visa.

Zbog svega navedeg, meštani su najavili novu blokadu saobraćaja u subotu 9 marta od 17 do 18 sati.

Blokada će biti na kružnom toku kod tržnog centra Stop šop, u oba pravca, navodi se u saopštenju. (kraj) DV/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Stanovnici Delijskog visa: Protestovaćemo dok nam se poslednja ulica ne asfaltira

Izvor: JužneVesti.com, 09.Mar.2024, 20:33

Meštani niškog naselja Delijski vis i ove subote su na sat vremena blokirali saobraćaj na kružnom toku kod Stop šopa, nezadovoljni brzinom radova na asfaltiranju ulica. Poručili su da će nastaviti sa blokadama sve dok poslednja ulica u tom naselju ne dobije asfalt, ali i dok ne dobiju atmosfersku...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.