Meštani Delijskog visa 15. put blokirali saobraćaj

Izvor: JužneVesti.com, 02.Mar.2024, 19:54

Meštani Delijskog visa 15. put blokirali saobraćaj

Nezadovoljni brzinom radova na asfaltiranju ulica u naselju stanovnici Delijskog visa 15. put su izašli na protest i blokirali saobraćaj u oba pravca na kružnom toku kod Stop šopa. Iako su radovi ove nedelje nastavljeni, meštani kažu da neće odustati dok gradska vlast ne ispuni sva obećanja koja im je dala.

Traže da se sve ulice asfaltiraju; foto: Dejan Veličković Smatraju da im je ugrožena bezbednost zbog čestih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poplava kuća, podruma i garaža koje nastaju usled jakih kiša, a sve, kako kažu, zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije. I dalje traže da ono što im je gradonačelnica Dragana Sotirovski obećala bude ispunjeno.

Nakon 14. protesta koji je bio prošle subote, mašine su opet vraćene i radovi su nastavljeni. Nezadovoljni smo brzinom radova, do sada su asfaltirane četiri ulice, a peta je tek počela da se radi. Što se tiče radova na atmosferkoj kanalizaciji, nadležni su dolazili da pogledaju situaciju na terenu, obećavaju ali do dana današnjeg ništa nije urađeno - poručuju meštani.

Meštani Delijskog visa su danas razgovarali i sa delom niške opozicije - narodna poslanica Novog DSS Slađana Miletić obećala im je da će se založiti za njihov problem i da će pokušati da ga iznese i u Narodnoj skupštini, dok je odbornik koalicije “Niš, moj grad” Miodrag Stanković, takođe, rekao da će pokušati da im pomogne kroz institucije sistema.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.