Izvor: EMportal, 06.Feb.2012, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledolomci na Dunavu, razbijanje leda dinamitom na Ibru

Direktor Direkcije za vode Aleksandar Prodanović izjavio je danas da leda ima na skoro svim rekama u Srbiji i da se preduzimaju odgovarajuće mere za sprečavanje poplava i normalno odvijanje saobraćaja.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ledolomci na Dunavu

Izvor: Beta, 06.Feb.2012

BEOGRAD, 6. februara 2012. (Beta) - Direktor Direkcije za vode Aleksandar Prodanović izjavio je u ponedeljak da leda ima na skoro svim rekama u Srbiji i da se preduzimaju odgovarajuće mere za sprečavanje popla.

Nastavak na Beta...

Novi Sad: Ledolomci spremni ali nema potpisanog ugovora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Feb.2012, 11:41

Dva ledolomca u zoni Dunava kod Novog Sada spremni su za razbijanje leda na  rijeci, ali je problem što firma "Dunav grupa agregati", u čijem su vlasništvu ti brodovi, nema potpisan odgovarajući ugovor s Direkcijom za vode Srbije, rekao je direktor saobraćaja u toj firmi Aleksandar Krstić. ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.