Koncert Marine Horak za pomoć žrtvama poplava

Izvor: Beta, 25.Sep.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Marine Horak za pomoć žrtvama poplava

BEOGRAD, 25. septembra 2014. (Beta) - Slovenačka pijanistkinja i pedagog svetskog glasa Marina Horak nastupiće u subotu 27. septembra u 20.00 sati u Centru lepih umetnosti Gvarnerijus, a dan kasnije održaće majstorsku radionicu za izvodjače i nastavnike muzike.

Kako je najavio Centru lepih umetnosti, prihod sa koncerta Horak će na beogradskom koncertu uručiti mladom muzičaru iz Milićevaca kod Čačka, petnaestogodišnjem Ognjenu Milosavljeviću, čija je porodična kuća uništena >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u poplavama.

Na programu koncerta biće dela Ludviga van Betovena i Frederika Šopena, dok će u drugom delu nastupa predstaviti kompozicije slovenačkog autora Jurija Miheveca.

Horak će u nedelju 28. septembra u 10.00 sati održati besplatnu majstorsku radionicu na temu "Oslobadjanje kreativnosti", sa posebnim vežbama koje je formirala u višedecenijskom radu sa uglednim mentorima.

Marina Horak trebalo je da nastupi u Gvarnerijusu 17. maja ove godine, ali je koncert otkazan zbog velikih poplava u Srbiji. U junu je organizovala muzički festival u Ljubljani i sav prihod poklonila žrtvama poplava.

Foto: www.marinahorak.com

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Koncert Marine Horak za poplavljene

Izvor: Akter, 25.Sep.2014

BEOGRAD, 25. septembra 2014. (Beta) - Slovenačka pijanistkinja i pedagog svetskog glasa Marina Horak nastupiće u subotu 27. septembra u 20.00 sati u Centru lepih umetnosti Gvarnerijus, a dan kasnije održaće majstorsku radionicu za izvođače i nastavnike muzike...Kako je najavio Centru lepih umetnosti,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.