Klizišta u Vijetnamu, 13 mrtvih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Nov.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klizišta u Vijetnamu, 13 mrtvih

Tropska oluja praćena kišom u središnjem Vijetnamu izazvala je klizišta u kojima je stradalo 13 ljudi dok se četvero vodi kao nestalo. Jedan dužnosnik provincije Kan Hoa rekao je da je za potragu za nestalima i evakuaciju rizičnih područja angažirano oko 600 vojnika. Prema njegovim riječima, klizišta su jučer srušila nekoliko kuća i zatrpala ljude u nekoliko sela oko odmarališta Na Trang. Stotine Vijetnamaca godišnje strada u poplavama i olujama.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klizišta u Vijetnamu, poginulo 13 ljudi

Izvor: N1 televizija, 19.Nov.2018

Tropska oluja praćena kišom u centralnom Vijetnamu izazvala je klizišta u kojima je stradalo 13 ljudi, dok se četvoro vodi kao nestalo...Jedan zvaničnik provincije Kan Hoa rekao je da je za potragu za nestalima i evakuaciju rizičnih područja angažovano oko 600 vojnika...Prema njegovim rečima,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.