Ješić apelovao da se objavljuju samo proverene informacije

Izvor: Blic, 20.Maj.2014, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić apelovao da se objavljuju samo proverene informacije

Potpredsednik Vlade Vojvodine i komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije Goran Ješić apelovao je danas na medije da objavljuju samo proverene i tačne informacije o poplavama jer svaka netačna informacija zbunjuje ljude koji ulažu maksimalne napore na nasipima i izaziva revolt kod njih.

On je rekao u Sremskoj Mitrovici da su pojedini ljudi cepali džakove sa peskom na nasipima iritirani činjenicom da su pojedini mediji objavili informaciju da je reka Sava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << probila nasip kod Bosuta.

''Apelujem da se ne objavljuju proizvoljne, neprovrerene i netačne informacije, već da se u javnost emituju samo informacije dobijene od zvaničnih organa jer svaka neproverene informacija može imati nesagledive posledice'', rekao je Ješić.

On je naglasio da bi vest o eventualnom probijanju nasipa kod bilo kog mesta sigurno bila zvanično objavljena i ništa se ne bi krilo od javnosti kao što je i objavljena vest kada je probijena odbrana kod sela Jamena koje je evakuisano i poplavljeno.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ješić: Moramo izdržati još pet dana u odbrani od Save

Izvor: Blic, 21.Maj.2014, 14:13

Komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije Vojvodine Goran Ješić rekao je danas da zaposleni u “Vodama Vojvodine” ulažu maksimalne napore na zaštiti sremskih naselja u šidskoj i sremskomitrovačkoj opštini i da je neophodno izdržati još pet dana dok vodostaj Save ne padne na nivo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.