Havarija na rekonstrukciji Totenhemovog stadiona

Izvor: RTS, 25.Avg.2018, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Havarija na rekonstrukciji Totenhemovog stadiona

Posle pucanja vodovodne cevi protivpožarnog sistema poplavljeno nekoliko nivoa na rekonstruisanom stadionu Totenhema. Pričinjena je velika šteta zbog koje će biti odloženo svečano otvaranje predviđeno za kraj oktobra.
Pravi uzrok havarije još nije definitivno utvrđen, ali je posle pucanja vodovodne cevi za samo 45 minuta poplavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i veliki deo električnih instalacija, pa je zapretila i opasnost od velikog strujnog udara, izveštavaju britanski mediji.

Za sada je utvrđeno da je najviše oštećen celokupni sistem za bezbednost stadiona.
U rekonstrukciju stadiona je uloženo milijardu funti, a očekivano je da ona bude završena do kraja oktobra kada bi se Totenhem vratio na svoj teren posle utakmica koje trenutno igra na Vembliju.
Prouzrokovana šteta se još procenjuje, ali će to sigurno biti milionski iznosi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.