Filipini: Najmanje 22 osobe poginule u poplavama i odronima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipini: Najmanje 22 osobe poginule u poplavama i odronima

Najmanje 22 osobe, uključujući i trogodišnjeg dečaka, poginule su u odronima i poplavama posle tropskog ciklona koji je zahvatio centralni deo Filipina, saopštila je danas filipinska agencija za vanredne situacije.

Broj žrtava bi mogao da raste, a spasilačke operacije se nastavljaju i danas, naveli su zvaničnici, prenela je agencija Rojters.

Lokalni mediji preneli su da je na desetine ljudi nestalo ili zaglavljeno u odronima.

Svake godine Filipini su pogođeni tropskim ciklonima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Najmanje 22 osobe poginulo u poplavama i odronima

Izvor: B92, 30.Dec.2018

Najmanje 22 osobe, uključujući i trogodišnjeg dečaka, poginule su u odronima i poplavama posle tropskog ciklona koji je zahvatio centralni deo Filipina. To je saopštila filipinska agencija za vanredne situacije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.