FOTO: Gejziri u Dunavskom parku i na Bulevaru Evrope

Izvor: Radio 021, 09.Jun.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: "Gejziri" u Dunavskom parku i na Bulevaru Evrope

U Dunavskom parku jutros je došlo do male poplave u delu parka zbog havarije na zalivnom sistemu.

Građani koji su prolazili parkom mogli su da vide pravi mali gejzir iz kojeg izbija voda, a kako su za 021.rs objasnili u JKP "Gradsko zelenilo", do havarije je došlo nakon što je preko hidranta prešla kosilica kojom je upravljao njihov radnik.

Očekuje se da će tokom prepodneva kvar biti otklonjen.

U ovom javnom preduzeću kažu i da su sinoć imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sličan slučaj sa izlivanjem vode zbog havarije na zalivnom sistemu na Bulevaru Evrope. Međutim, u ovom drugom slučaju je u pitanju huliganski ispad grupe mladića koji su presekli zalivni sistem nasuprot zgrade u Veselina Masleše 40 oko 21 čas. Voda je na tom mestu izbijala više sati, a tokom cele noći radnici "Zelenila" su otklanjali kvar pa je tek jutros sistem proradio.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.