Dezinfekcija kuća u Užicu posle poplave

Izvor: Studio B, 26.Jul.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dezinfekcija kuća u Užicu posle poplave

Gradski štab za vanredne situacije u Užicu saopštio je danas da će od ponedeljka, 28. jula, početi dezinfekcija tridesetak kuća u čije je podrume i prizemlje prodrla voda posle jučerašnjeg nevremena.

Na užem području Užica juče je od 15.15 do 16.45 časova palo 80 litara kiše po kvadratnom metru što je najviše od 1977. godine, piše u saopštenju Štaba.

Izlio se Gluvaćki potok, a voda je ušla u više od 30 objekata, navodi se u saopštenju uz informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da su oštećene pojedine gradske saobraćajnice i komunalna infrastruktura.

Štab je saopštio da građani treba da očiste prostorije od mulja i pripreme ih za dezinfekcij koja je potrebna s obzirom da u vodi Gluvaćkog i drugih potoka ima i fekalnih voda. 
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.