Blagojević: Preliminarni izveštaj o obimu štete 7. jula

Izvor: Politika, 04.Jul.2014, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagojević: Preliminarni izveštaj o obimu štete 7. jula

BEOGRAD –Direktor Kancelarije za obnovu i pomoć poplavljenim područjima Marko Blagojević izjavio je danas da će u ponedeljak, 7. jula biti gotov preliminaran izveštaj o obimu štete i gubitaka od poplava.

„Procene koje smo do sada imali je da će obim štete i potreba biti višestruko veći od novca koji nam je na raspolaganju”, rekao je Blagojević za televiziju Pink dodajući da se na računu Kancelarije nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << 30 miliona evra.

On je kazao da će do 15. oktobra biti završena izgradnja kuća koje su srušene i uništene u nedavnim poplavama koje su zadesile Srbiju.

Kako je naveo, započeto je „malo naselje” u Obrenovcu, a u julu kreće gradnja 150 do 200 kuća po sistemu ključ u ruke, novcem iz donacija.

„Svi koji su ostali bez kuća, sledeću zimu dočekaće u novim kućama”, istakao je Blagojević navodeći da je broj srušenih i uništenih kuća za oko 200 manji od prvobitne brojke od 625 koliko se smatralo da je srušeno.

Beta

objavljeno: 04.07.2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blagojević: Svi koji su ostali bez kuća u poplavama dočekaće zimu u novim domovima!

Izvor: BKTV News, 04.Jul.2014

Direktor Kancelarije za obnovu i pomoć poplavljenim područjima Marko Blagojević izjavio je danas da će svi, koji su ostali bez domova, zimu dočekati u novim kućama.. Blagojević je u Jutarnjem programu TV Pink najavio da će u ponedeljak biti preliminarni izveštaj o tome koliki je ukupni obim...

Nastavak na BKTV News...

Svi će dočekati zimu u novim kućama

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jul.2014

Marko Blagojević izjavio je danas da će u ponedeljak, 7. jula biti gotov preliminaran izveštaj o obimu štete i gubitaka od poplava. .."Procene koje smo do sada imali je da će obim štete i potreba biti višestruko veći od novca koji nam je na raspolaganju", rekao je direktor Kancelarije za obnovu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.