„Alisa u zemlji čuda“ za pomoć postradalima u poplavama

Izvor: NTV.rs, 19.Maj.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Alisa u zemlji čuda“ za pomoć postradalima u poplavama

Niško Lutkarsko pozorište će u četvrtak, 22. maja, odigirati predstavu „Alisu u zemlji čuda“, a sav prihod od prodatih ulaznica biće prosleđen na žiro račun Vlade Republike Srbije kao pomoć postradalima u poplavama. Cena ulaznice je nepromenjena i iznosi 200 dinara, a „Alisa u zemlji u čuda“ igraće se četvrtak u dva termina – od 18 i 19 i 30. Takođe, iz Uprave pozorišta obaveštavaju da se kod njih može doneti i humanitarna pomoć svakog dana od 8 do 20 sati.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niški lutkari glume za pomoć ugroženima

Izvor: JužneVesti.com, 20.Maj.2014, 12:08

Glumci niškog Pozorišta lutaka odigraće u nedelju, 25. maja, predstavu "Alisa u zemlji čuda", a sav prihod od ulaznica, koje koštaju 200 dinara, uplatiće na račun Vlade za pomoć ugroženima u poplavama.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.