Mesečni horoskop za januar 2011.

Blog: NišCafe.com, 04.Jan.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za januar 2011.

Izbor postoji, odluka je vaša! Već početkom meseca čeka nas delimično pomračenje Sunca koje će se pre svega odnositi na kardinalne znakove (Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve), ali ipak najviše na Jarčeve.

Na koji način će pomračenje delovati, pozitivno ili ne, najviše zavisi od individualne natalne karte. Sve do pred sam kraj meseca januara niti jedna planeta neće biti u retrogradnom hodu, sve dok Saturn 26.01. ne okrene u nazad. Pored Sunca koje svaki mesec menja znak, Venera će 07.01.2011.g ući u zodijački znak Strelca i napokon se rasteretiti brige koju nosi već duže vreme. Merkur iz znaka svog izgona Strelca ulazi u mnogo mirnijeg i stabilnijeg Jarca 13.01.2011. Egzaltirani Mars u znaku Jarca menja znak u Vodoliju 16.01., a Jupiter konačno bez vraćanja u znak Riba ulazi u znak Ovna 20.01.2011.g. Vreme je za promene na svim poljima, a najviše na polju komunikacija, saobraćaja, tehnike, bliže okoline, braće, sestara što bi u narednom periodu trebalo dovesti do stabilnosti i postavljanja dobrih temelja. Sve što nema svoj kavlitet i dobar temelj neće opstati.
Pogledaj vesti o: Pomraćenje meseca,   Horoskop za januar,   Mesečni horoskop

Nastavak na NišCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NišCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NišCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.