Zlatna arena za Zrinka Ogrestu

Izvor: Danas, 25.Jul.2021, 18:49

Zlatna arena za Zrinka Ogrestu

Novo ostvarenje reditelja Zrinka Ogreste, porodična drama „Plavi cvijet“, trijumfovala je na upravo završenom 68. filmskom festivalu u Puli – žiri na čelu sa poljskim oskarovcem Pavelom Pavlikovskim dodelio je ovom filmu Veliku Zlatnu arenu za najbolji film i Zlatnu arenu za najbolju režiju, a žiri kritike Nagradu za najbolji film u Hrvatskom programu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Trijumf Ogreste na Pulskom festivalu, posebno priznanje i za „Južni vetar 2“

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2021

Velika Zlatna arena za najbolji film 68. Pulskog filmskog festivala (PFF) dodeljena je filmu “Plavi cvet” Zrinka Ogreste, koji je nagrađen i za režiju te drame, proglašene najboljom i odlukom žirija kritike. Srpskom filmu "Južni vetar 2: Ubrzanje" dodeljeno je posebno priznanje.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.