Izvor: B92, 24.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković najavio povratak u politiku

Beograd -- Bivši premijer Srbije Zoran Živković najavio je da će se vratiti u politiku jer se Srbiji dešavaju "loše stvari".

Živković je za list "Dnevnik" rekao da je po odlasku sa državne i stranačke funkcije, obećao da se u politiku vraća samo ako se nešto drastično loše desi u Srbiji. "Nažalost mogu da kažem da nisam očekivao da će se ovako mnogo loših stvari desiti u Srbiji, tako brzo", kazao je Živković.

On je rekao da je opet na delu politika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autizma, inaćenja pred ogledalom, a da političari u Srbiji vode politiku da bi im njihove tetke, strine i ujaci rekli da su pametni i lepi, od čega građani nemaju ništa. "Ponovo smo država koju svi optužuju za nesaradnju sa međunarodnim institucijama, koja se vraća nazad, bilo kroz Hag ili majmunisanje sa Darvinom", rekao je Živković.

On nije precizirao na koji način će se vratiti u politiku, ali i na pitanje kao će se postaviti u sukobu predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića i bivšeg potpredsednika DS Čedomira Jovanovića, rekao da ozbiljna pozicija člana DS nije da se odlučuje izmedu njih, već da se svrstava oko cilja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.