Zdravstveni turizam prvi put na sajmu u Berlinu

Izvor: EurActiv Srbija, 10.Mar.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstveni turizam prvi put na sajmu u Berlinu

Sve više ljudi odlučuje se da krene na put avionom u drugu zemlju radi operacije ili medicinskih istraživanja, što daje zamah zdravstvenom turizmu koji je u velikom usponu, ocenili su stručnjaci na svetskom sajmu turizma ITB u Berlinu. Zdravstveni turizam je po prvi put dobio mesto na ovoj manifestaciji, koja se zatvara 12. marta, i nije ga dobio bez razloga.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Zdravstveni turizam prvi put na sajmu u Berlinu

Izvor: Beta, 10.Mar.2017

Zdravstveni turizam je u usponu, te je ove godine prvi put dobio mesto na Sajmu turizma u Berlinu ITB, koji traje do 12. marta.Zdravstveni turizam je već vredan više milijardi dolara, a nedavno istraživanje kopanije Viza (Visa) i analitičke kuće Oksford ekonomiks (Oxford Economics) predvidja rast...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.