Završena rasprava, sutra glasanje i nova sednica

Izvor: S media, 04.Jul.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena rasprava, sutra glasanje i nova sednica

Skupština završila zasedanje. Poslanici o svim tačkama dnevnog reda glasaće sutra u 14 časova.

Skupština Srbije završila je raspravu o svim tačkama dnevnog reda vanredne sednice o kojima će poslanici glasati sutra u 14 sati.

Parlament će se sutra izjasniti o Predlogu zakona o mladima, kao i o izmenama Zakona o porezu na dohodak gradjana i o republičkim administrativnim taksama.

Poslanici će sutra glasati i o potvrdjivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << više sporazuma, kao i o davanju garancije komercijalnim bankama po zaduženju Javnog preduzeća "Srbijagas".

Na dnevnom redu biće i izjašnjavanje o odlukama o organizaciji i radu Službe parlamenta, obrazovanju Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija, kao i o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Republičke izborne komisije.

Posle glasanja, parlament treba da počne novu vanrednu sednicu na čijem dnevnom redu će se naći više predloga zakona i izveštaji nezavisnih tela.

Administrativni odbor sutra o imunitetu poslanika

Poslanici pitali najviše o Kosovu (VIDEO)

Narodni poslanik sa 13 krivičnih prijava

Skupština na novoj sednici treba da razmotri predloge zakona o bibliotečko-informacionoj delatnosti, o staroj i retkoj bibliotečkoj gradji, o obaveznom primerku publikacija i o optičkim diskovima.

Poslanici će razmotriti i izmene Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, izmene Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje.

Na dnevnom redu biće i godišnji izveštaji poverenika za zaštitu ravnopravnosti za 2010. godinu, Državne revizorske institucije, Agencije za borbu protiv korupcije.

Takodje, medju tačkama će se naći i izveštaj o sprovodjenju Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti za 2010. godinu.

Poslanici na novoj sednici treba da razmotre i Predlog odluke o izboru opredsednika i članova Komisije za hartije od vrednosti.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.