Zaštitnik traži transparentnost prilikom izdavanja školskog prostora

Izvor: Danas, 02.Sep.2020, 14:29

Zaštitnik traži transparentnost prilikom izdavanja školskog prostora

Zaštitnik građana zatražio je danas od Ministarstva prosvete da svim obrazovnim ustanovama u Srbiji dostavi preporuku o obezbeđivanju zakonitosti i transparentnosti postupaka izdavanja u zakup školskog prostora, pošto je u postupku kontrole jedne škole u Resniku utvrdio brojne nepravilnosti.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Preporuka ombudsmana: Izdavanje školskog prostora da bude transparentno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2020

Zaštitnik građana zatražio je danas od Ministarstva prosvete da svim obrazovnim ustanovama u Srbiji dostavi preporuku o obezbeđivanju zakonitosti i transparentnosti postupka izdavanja u zakup školskog prostora...U saopštenju se ističe da je u postupku u Osnovnoj školi "Kosta Abrašević" u Resniku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.