Zapaljeno vozilo radnika Kancelarije Vlade Kosova

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2012, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljeno vozilo radnika Kancelarije Vlade Kosova

KOSOVSKA MITROVICA, 16. septembra 2012. (Beta) - Nepoznati počinioci zapalili su automobil radnika kancelarije vlade Kosova u Kosovskoj Mitrovici, izjavila je u nedelju direktorka Adrijana Hodžić i ukazala da je to treći slučaj paljenja auomobila Srbima zaposlenim u kancelariji na čijem je čelu.

KOSOVSKA MITROVICA, 16. septembra 2012. (Beta) - Nepoznati počinioci zapalili su automobil radnika kancelarije vlade Kosova u Kosovskoj Mitrovici, izjavila je u nedelju direktorka Adrijana >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Hodžić i ukazala da je to treći slučaj paljenja auomobila Srbima zaposlenim u kancelariji na čijem je čelu.Hodžić je u izjavi za agenciju Betu najoštrije osudila napad koji se desio oko ponoći i ocenila da taj incident predstavlja još jednu potvrdu odsustva vladavine prava na severu Kosova."Počinioci nisu pronadjeni ni u prethdna dva slučaja ... Krajnje je vreme da institucije počnu da pronalaze krivce i da ih tretiraju na isti način na koji se tretiraju bilo gde na svetu", kazala je Hodžić.Ona je navela da je od Euleksa i Kosovske policije zatražila da istraže i ovaj slučaj, kao i prethodna dva i da počinioce izvedu pred lice pravde.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.