Zaključen birački spisak: Glasa 6.767.324 birača

Izvor: BKTV News, 01.Mar.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaključen birački spisak: Glasa 6.767.324 birača

Ministarstvo pravde i državne uprave zaključilo je noćas jedinstveni birački spisak, prema kome će na izborima 16. marta pravo glasa u Srbiji imati 6.767.324 birača, a u Beogradu 1.597.503 birača.

Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković potpisao je rešenje o zaključenju biračkog spiska.
Pomoćnik ministra za e-upravu Igor Todoroski rekao je da je u ponoć, u skladu sa zakonom, to ministarstvo zaključilo jedinstveni birački spisak i utvrdilo ukupan >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << broj birača na biračkim mestima.
“Ukupan broj birača za izbor narodnih poslanika u Skupštini Srbije je 6.767.324, a za izbore u Skupštini grada Beograda 1.597.503″, rekao je Todoroski.
On je naveo i da je utvrđen ukupan broj birača za izbor odbornika u skupštinama opština Negotin, Aranđelovac, Bor, Pećinci, kao i za izbor odbornika u skupštini užičke opštine Sevojno.
Rešenje o utvrđenom ukupnom broju birača, prema njegovim rečima, biće dostavljeno u zakonskom roku Republičkoj izbornoj komisiji i izbornim komisijama tih opština u kojima će se održati izbori 16. marta.
Izvor: novosti.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.