Zahvalnost Azerbejdžanu zbog podrške oko Kosova

Izvor: S media, 12.Jul.2010, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvalnost Azerbejdžanu zbog podrške oko Kosova



Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković zahvalio je Azerbejdžanu, u današnjem razgovoru s azerbejdžanskim ministrom za ekonomski razvoj Šahinom Mustafajevim, na doslednoj podršci Srbiji u odbrani načela suvereniteta i teritorijalnog integriteta na Kosovu i Metohiji.


Premijer Cvetković je istakao da Srbija i Azerbejdžan imaju veoma dobre bilateralne i političke odnose.

Premijer je naglasio da postoji veliki potencijal za dalji razvoj i unapredjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trgovinske i ekonomske saradnje.

Na sastanku je konstatovano da buduća saradnja može da se realizuje pre svega u oblasti energetike i farmaceutske industrije, navedeno je u saopštenju Vlade Srbije.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Saradnja sa Azerbejdžanom

Batić o podeli Kosova

Galuči: SAD podstiču nasilje na severu Kosova

Zapaljive izjave oko Kosova nisu od koristi

Redžepi: Tadić da gleda svoja posla

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: Odlična saradnja sa Azerbejdžanom

Izvor: Blic, 12.Jul.2010

Srpski premijer Mirko Cvetković razgovarao je danas u Beogradu sa ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevim o ekonomskoj saradnji, saopštila je Vlada Srbije...Cvetković i Mustafajev su ocenili da postoje dobri uslovi za jačanje ekonomske saradnje dve zemlje, posebno u oblasti...

Nastavak na Blic...

Cvetković: Hvala Azerbejdžanu na podršci

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2010

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković u današnjem razgovoru s azerbejdžanskim ministrom za ekonomski razvoj Šahinom Mastafajevim zahvalio je Azerbejdžanu na doslednoj podršci Srbiji u odbrani načela suvereniteta i teritorijalnog integriteta na Kosovu i Metohiji...Premijer Cvetković je istakao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.