Izvor: Blic, 19.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za smeštaj 1,2 miliona dinara

Za smeštaj 1,2 miliona dinara

Smeštaj u beogradskim hotelima A kategorije 57 poslanika koji žive van Beograda Skupštinu Srbije u toku prošle godine koštao je 1.180.572 dinara.

Kada se ukupan iznos podeli na broj poslanika, dobije se iznos od 263 evra ili 21.040 dinara po glavi narodnog predstavnika koji su koristili udobnost hotela u prestonici. U 2004. godini 18 poslanika G17 plus je koristilo ovu mogućnost, kao i 13 radikala i 10 narodnih predstavnika iz redova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << DS, šest poslanika koalicije SPO-NS, kao i po pet socijalista i poslanika DSS, uz ogradu da su na spiku i poslanici koji su kasnije prešli u parlament državne zajednice.

U Ministarstvu inostranih poslova tvrde da samo četvoro ljudi ima pravo na naknade za smeštaj u ukupnom iznosu od 80.000 dinara. Ovu pogodnost koriste dva pomoćnika ministra inostranih poslova iz Crne Gore, kao i dva ambasadora koji rade u MIP Srbije i Crne Gore.

N. M. J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.