Za obnovu kliničkih centara 260 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za obnovu kliničkih centara 260 miliona dinara

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biće investitor radova u sedam kliničkih centara u Srbiji, saopšteno je na današnjoj sednici Koordinacionog tela za realizaciju projekata, ulaganja u rekonstrukciju ili izgradnju kliničkih zdravstvenih centara, kojim predsedava potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Mihajlović je istakla da je Ministarstvo obezbedilo 260 miliona dinara za pripremu projektno-tehničke dokumentacije za svih sedam zdravstvenih institucija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << te da kašnjenja radova neće biti.

Ona je dodala da će Ministarstvo pružiti stručnu inženjersku podršku svakom zdravstvenom centru i formirati mentorske timove koji će pratiti i kontrolisati realizaciju projekata, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Mihajlovićeva je upoznala članove Koordinacionog tela s tim da je u prethodne dve nedelje uspešno okončan upis imovine svih zdravstvenih centara koji će biti rekonstruisani i naložila pripremu dinamičkih planova projekata, kako bi oni bili efikasno realizovani.

Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj, Klinika za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj, Urgentni centar KCS, Klinika za neurohirurgiju KCS, Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", KBC Zemun i KBC "Dr Dragiša Mišović - Dedinje" biće rekonstruisani iz kredita Banke za razvoj Saveta Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.