ZUKORLIĆ TAJNO POSETIO ČEDU U SKUPŠTINI!

Izvor: Kurir, 09.Okt.2010, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZUKORLIĆ TAJNO POSETIO ČEDU U SKUPŠTINI!

BEOGRAD - Tajni sastanak u Skupštini! Muftija Muamer Zukorlić sastao se juče u parlamentu u prostorijama LDP s liderom ove stranke Čedomirom Jovanovićem! Kojim povodom, ostaće tajna. Ni Zukorlić ni bilo ko iz LDP nisu želeli da otkriju šta je bila tema njihovog razgovora.

Zukorlić, koji je bio u civilu, a ne u svešteničkoj odori, stigao je u Skupštinu Srbije oko 13.45 sati i odmah se žurnim korakom uputio ka poslaničkom klubu LDP. Kako saznajemo, s Jovanovićem je razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u četiri oka, dok su ostali poslanici ove partije sedeli u holu, ispred poslaničkog kluba. Iako vrlo ljubazni, oni nisu želeli da komentarišu susret muftije i svog šefa.

Sastanak je, stiče se utisak, i pored toga što je zakazan u Skupštini usred dana, trebalo da bude tajna, s obzirom na to da su članovi LDP bili iznenađeni saznanjem Kurira da je muftija posetio Jovanovića.

Razgovor iza zatvorenih vrata potrajao je oko sat vremena.

Jelena Veličković

Čeda branio muftiju

Čedomir Jovanović javno je podržavao muftiju Muamera Zukorlića, što je u više navrata kritikovao poslanik SDP Meho Omerović. Samo jedan od primera je incident iz Novog Pazara kada su Zukorlićeve pristalice kamenovale policajce.

- Bošnjaci su uvek bili mnogo više zainteresovani za demokratske promene u našem društvu nego moj narod. Ovo što se sad dešava posledica je nemoći države. Nije se muftija Zukorlić juče pojavio u Novom Pazaru, već pre 20 godina - rekao je tada Jovanović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Redovni radni susret Jovanovića i Zukorlića

Izvor: S media, 09.Okt.2010

Susret lidera Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića sa glavnim muftijom Islamske zajednice u Srbiji Muamerom Zukorlićem u Domu Narodne skupštini jedan je u nizu njihovih redovnih radnih konsultacija, rečeno je u LDP-u...Jovanović i Zukorlić su se sastali juče u prostorijama LDP-a...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.